Το κυκλοαστραγενόλ έχει μελετηθεί εκτενώς για τις ιδιότητές του στην ενεργοποίηση της τελομεράσης. Οι τελομερείς είναι ένα μέρος των χρωμοσωμάτων που οι επιστήμονες πιστεύουν ότι είναι υπεύθυνοι για τη γήρανση των κυττάρων και το κυκλοαστραγενόλ πιστεύεται ότι πιθανώς αναστέλλει την ωρίμανση των κυττάρων.
Κατ. Αρ.: NST-10-159
CAS: 78574-94-4
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C30H50O5
Μοριακό βάρος: 490,72
{"Chemical appearance":"Χημική εμφάνιση\n\nΤο Διθειοφωσφορικό BA ή Διβουτυλο Διθειοφωσφορικό Αμμώνιο έχει λευκή και ανοιχτό γκρι απόχρωση. Έρχεται σε μορφή λεπτού σκόνης που δεν έχει καμία οσμή. Έχει επίπεδο pH 9.\n\nChemical application and strength\n\nΤο Διθειοφωσφορικό BA ή Διβουτυλο Διθειοφωσφορικό Αμμώνιο είναι πολύ καλός συλλέκτης και παράγοντας φυγόκεντρης διαχωρισμού μη σιδηρούχων μεταλλικών ορυκτών όπως ο χαλκός, το θειούχο ψευδάργυρο (ενεργοποιημένο), το ασήμι, τα πολυμεταλλικά κοιτάσματα και ο μόλυβδος.\n\nΤα επίπεδα pH του είναι ιδανικά στη διαδικασία κατάθλιψης του σιδηροπυρίτη.\nΕίναι πολύ ισχυρός συλλέκτης σε σύγκριση με τα θειοκαρβαμικά και διάφορους δευτερεύοντες συλλέκτες.\nΕίναι καλός παράγοντας φυγόκεντρης διαχωρισμού και είναι αρκετά επιλεκτικός σε όξινες συνθήκες.\nΤο Διθειοφωσφορικό BA μπορεί να είναι αρκετά αδύναμο στη συλλογή μαγνητίζοντος πυρίτη και πυρίτη αλλά είναι πολύ επιλεκτικό.\nΕίναι πολύ καλός συλλέκτης του γαληνίτη και μπορεί να ενισχύσει τον διαχωρισμό του πυρίτη και του γαληνίτη.\n\nCAS Number: 53378-51-1\nHS Code: 292019"}
Όχι μόνο οι νόστιμοι φυστίκια, αλλά και εξαιρετικά υγιεινοί, πωλούνται συνήθως σε κέλυφος. Περιέχουν υγιεινά λιπαρά, είναι καλή πηγή πρωτεϊνών, φυτικών ινών και αντιοξειδωτικών. Τα φυστίκια είναι καλή πηγή βιταμίνης B6, η οποία, μεταξύ άλλων, επηρεάζει τη διάθεση και τη συγκέντρωση, βελτιώνει την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων, παίζει κεντρικό ρόλο στην απομάκρυνση των απαραίτητων χημικών από το σώμα και ανακουφίζει τη φλεγμονή. Οι μελέτες δείχνουν ότι είναι ένας από τους πιο πλούσιους ξηρούς καρπούς. Τα αντιοξειδωτικά καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, χάρη στις οποίες καθυστερούν τη διαδικασία γήρανσης των κυττάρων και την πιθανότητα διαφόρων ασθενειών. Η λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη που περιέχονται στους ξηρούς καρπούς υποστηρίζουν την υγεία των ματιών. Οι μελέτες δείχνουν ότι είναι λιγότερο θερμιδικοί από άλλους ξηρούς καρπούς, και το επιπλέον πλεονέκτημά τους είναι η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, περίπου 20%. Βρίσκονται στη δεύτερη θέση μετά από τα αμύγδαλα.